Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, produceren en verkopen van (bord)spellen. Onze missie luidt: Breng je huiskamer tot leven! Als makers begrijpen wij als geen ander welke eisen aan een bordspel gesteld worden. En dat zie je in onze producten terug. Een spel van ons leeft, dat zie je, merk je en beleef je! Inmiddels verkopen wij ruim 30 spellen in de winkel. Onze bekendste titels zijn Boom Boom Balloon, Wildlife en Sealife, het spel van de Lama’s, Kikker speelt Tikkertje, Penny Paarden Spel en nijntje verstoppertje spelen.

In 2006, 2007, 2008 en 2009 en 2012 werden wij uitgeroepen tot winnaars van de ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing. In 2010 zijn wij twee keer genomineerd zijn voor de titel ‘Speelgoed van het Jaar’. In het buitenland wonnen wij o.a. de Toy Innovation Award en Creative Child Award.

Dit jaar presenteert Identity Games het spannende “Escape Room the Game’. Ook dit spel is in de prijzen gevallen als ‘Speelgoed van het Jaar’!

website