Wat begon als een tiental grappige woordgrappen geschreven op bierfiltjes een avond in Tilburg is inmiddels een uit de hand lopende hobby geworden. Van leuk bijspel voor onze vrienden, tot een beta versie die ook op de vorige Spellenspektakel veel success ervaar, is BARPIG inmiddels een briljant leuk en ludiek spel geworden die door een ontzettend succesvolle Kickstarter campagne nu op de markt is gekomen.

BARPIG is ook de naam van het bedrijf, een indie startup gevormd als VOF tussen Jonathan Franklin en Phillip Melchers, die door ongerelateert gebeurtenissen ook in een relatie en samenwonende zijn in Amsterdam.

BARPIG is onze eerste spel, en met een gegarandeerde expansion pack op komst en veel ideen voor nog meer spellen die de focus leggen op out-of-the-box spel mechanics en sociaal interactie, kijken wij graag onze toekomst in de spellenmarkt toe.

Wij komen graag terug op Spellenspektakel met onze eerste editie van BARPIG en zien ons spel graag weer als de reden voor ‘dat luide, ludieke, grappige en gezellig hoekje van de zaal’.

Website