BaRPG

BaRPG is het onheilig resultaat van een one-night stand tussen kroeg spelletjes en kaart role-playing games (RPGs). BaRPG heeft veel vanuit de RPG kant geerfd, zoals een melange van spannend personages, een ontzettend sexy level systeem, het altijd leuk dobbelsteen rollen, en kaarten te verdienen waarmee je je tegenstanders kunt pesten. Vanuit het kant van kroeg spel heeft BaRPG onzettend veel grappig opdrachten die je de heel avond bezig zou houden. Al is er altijd aan het einde een duidelijk winnaar, denken wij liever dat de vrienden die je maakt onderweg is de echte prijs voor iedereen.

Geboren vanuit een avondje stappen in Tilburg vorige jaar september en opgegroeid op gekke woord grappen en de ontzettend groot steun van onze vrienden (die het vaak genoeg moesten testen), heeft de limited edition beta versie van BaRPG sinds mei jongsteleden een frisse wind in het spelletjes markt gebracht onder een beperkte initieel oplage van 200 stuks, waarvan er net aan 50 nog te koop staan.
BaRPG gaat nu ook snel richting Kickstarter, maar tot die datum is het beta spel nog te verkrijgen op onze website www.barpg.eu, en diegene die een beta kopie hebben gekocht krijgen tijdens onze Kickstarter lancering een ontzettend groot kado van ons als dank voor hun steun.

Intresse in onze ontwikkelingsverhaal? Wij hebben al onze stappen als blog ook op onze website, met daarme genoeg leuk en grappig verhalen van test avonden en demo evenemten.
Wij zien jullie graag bij Spellenspektakel onder genot van een fris/bier/wijntje/goeie grap. Until then, keep questing you fine drunks!

Je vindt BaRPG in de stand van BaRPG.