De Legenden van Andor: Chada en Thorn

In dit coöperatieve avontuur voor 2 spelers, dat zich afspeelt in de wereld van Andor, proberen jullie steeds jullie doelvelden eerder te bereiken dan de vloekfiguur. Daarbij moeten jullie voortdurend moeilijke keuzes maken. Een gespeelde kaart gaat namelijk weer achter in de kaartenrij en een volgende kaart zou wel eens minder gunstig kunnen zijn.

Het spel bevat 4 avonturen, die elk uit verschillende kaarten worden samengesteld. Daardoor zijn er maar liefst 92 verschillende reisschema’s mogelijk. Zo verveelt dit spel dus nooit. En, blijkt het spel iets te moeilijk of juist te eenvoudig, dan kunnen jullie er voor kiezen om vrienden aan jullie mogelijkheden toe te voegen of juist uit het spel te verwijderen.

Aanvullende informatie:
“De Legenden van Andor” werd in 2014 Speelgoed van het Jaar. Alle reden dus om ook dit kaartspel voor 2 personen eens te proberen.
Omdat het spel coöperatief is, is het natuurlijk ook mogelijk om het spel solitair of juist met meer dan 2 spelers te spelen. In dat geval speelt 1 speler met beide helden of zijn er spelers zonder eigen held.

Je vindt De Legenden van Andor: Chada en Thorn in de stand van 999 Games.