Goodiebag

Samen met 999 Games, Enigma Games en Koninklijke Jumbo vullen we 5.000 goodiebags. Dit jaar krijg je bij aankomst opnieuw een goed gevulde tas met het Spellenspektakel magazine, leuke goodies en een compleet spel!

Wizard

Wizard is al ruim 20 jaar lang één van de best verkopende kaartspellen in Duitsland, er worden zelfs Wereldkampioenschappen in georganiseerd. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij iedereen! En nu biedt 999 Games bezoekers van het Spellenspektakel de kans om dit razend populaire spel zelf te leren kennen!!!

wizardWizard spel
 

Dobble & Jan van Haasteren Kalender

Je zit geen moment verlegen om een spel met de Dobble pocketsize demo versie van Enigma! Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen.
Je kan elke dag het Spellenspektakel een beetje herleven met de knotsgekke Jan van Haasteren kalender van Koninklijke Jumbo! Zo mis je geen enkele belangrijke datum…

DobbleJan van Haasteren kalender
 

Spellenspektakel magazine

In deze speciale uitgave van het blad Spel! is precies te zien wat er allemaal te doen is op het Spellenspektakel. Lees alles over de verschillende activiteiten of kijk op de plattegrond waar je favoriete speluitgever zich bevindt.

Goodiebag

Naast het beursmagazine en de verschillende goodies krijg je dit jaar opnieuw een spel cadeau! De eerste 2.500 bezoekers per dag krijgen het tasje uitgereikt, op = op! Wil je zeker zijn van een exemplaar? Wees er dan vroeg bij! Voorkom lange rijen bij de kassa en koop je kaartje nu via de Spellenspektakel webshop!

Voor de prijs van één toegangskaartje heb je meteen een compleet spel in handen!