Kinderactiviteiten

Op het Spellenspektakel kan je de hele dag de nieuwste spellen uitproberen. Daarnaast vind je op het Kinderplein allerlei leuke activiteiten, zodat je de hele dag kan spelen!

Spellen speciaal voor kinderen

Verschillende uitgevers nemen hun spellen voor je mee, zo kan je onder andere aan de slag met het reuzegrote Stratego van Koninklijke Jumbo. Of bouw een toren van Jenga  en gooi die zo snel mogelijk weer om. Deze en vele andere spellen liggen voor je klaar!

009  025 031 053064

 

Bouwen en knutselen!

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen speelgoed! Je mag naar hartelust aan de slag met de vele bouwtafels en andere knutselmaterialen. Bouw een toren die nog hoger is dan jezelf, maar pas op dat die niet omvalt!

069 016 015 068 067

 

Kijk de intocht van Sinterklaas LIVE op het Spellenspektakel

Zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland, dat gaat op het Spellenspektakel niet onopgemerkt voorbij! Vanaf 10:00 staan de pepernoten klaar en om 12:00 kijken we live naar de intocht van de Sint.

De inschrijvingen voor het kijken van de intocht zijn intussen gesloten. Alle cadeau’s zijn al gereserveerd. Bij voldoende plek is het nog steeds mogelijk om gezellig mee te kijken, maar dan wordt er verwacht dat je als ouder ook aanwezig blijft.

Informatie voor ouders

Het Spellenspektakel is een evenement voor het hele gezin, dus ook voor kinderen van alle leeftijden! Er is van alles te doen op het speciaal voor hen ingerichte Kinderplein. Spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Een professioneel team staat klaar voor begeleiding en uitleg, zodat je kind gerust zijn gang kan gaan terwijl je zelf de beurs kan bezoeken. Een klein Spellenspektakel voor de jonge bezoekers!

Kinderopvang op de beurs

Kinderen vanaf vier jaar kunnen onbeperkt op het Kinderplein blijven spelen, terwijl u zelf over de beurs loopt. Onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Bij kinderen onder de vier jaar kan het zijn dat u wordt gevraagd zelf op het Kinderplein aanwezig te blijven. Voor hele jonge kinderen hebben we verzorgingsmaterialen, speelgoed en verschoonmogelijkheden aanwezig.