Uitreiking Nederlandse Spellenprijs

Dit jaar wordt voor de achttiende keer de Nederlandse Spellenprijs uitgereikt. De winnaars worden bekend gemaakt op de vooravond van het grootste en leukste spellenevenement van de Benelux, tijdens het Spellenspektakel. De feestelijke huldiging van de winnaars vindt plaats op vrijdagavond 9 november om 20.00 uur.

Genomineerd

De Nederlandse Spellenprijs is de kwaliteitsprijs voor in het Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen. De prijs is verdeeld in twee categorieën: de Nederlandse Spellenprijs voor familiespellen en de Nederlandse Spellenprijs voor expertspellen.

Een familiespel is zonder meer geschikt voor een groot publiek, waaronder kinderen vanaf 8 jaar. In deze categorie zijn de volgende spellen in de race:
Azul (Asmodee Nederland)
Luxor (Queen Games)
The Mind (White Goblin Games)

Een expertspel is geschikt voor spelers met iets meer speelervaring. In deze categorie strijden de volgende spellen om de hoogste eer:
Chimera Station (Game Brewer)
Gaia Project (White Goblin Games)
Paco Ŝako (Paco Ŝako – Felix Albers)

Aanmelden voor de uitreiking

Hoewel de uitreiking van de Nederlandse Spellenprijs in besloten kring plaatsvindt in het Holiday Inn, kun jij er ook bij zijn! We hebben namelijk 15 plaatsen beschikbaar voor bezoekers van de beurs. Dus wil jij samen met de winnende uitgevers, juryleden en pers aanwezig zijn bij de uitreiking van de Nederlandse Spellenprijs, stuur dan nu een mailtje naar voorzitter@spellenprijs.nl met je naam en woonplaats.

De eerste 15 aanmeldingen ontvangen een uitnodiging en kunnen onder het genot van een drankje aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking. Je wordt dan om 20.00 uur verwacht. Het officiële programma duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Ben jij journalist of fotograaf en wil je ook aanwezig zijn? Ook dan verwelkomen we je natuurlijk graag! Neem voor een persaccreditatie contact op met Media Tornado, het persbureau van het Spellenspektakel.

Website