Asmodee lanceert platform Unbox Now

Geen zin in het zoveelste potje Monopoly, Risk of Ganzenbord maar ook geen idee wat je dan wél wilt spelen? Spellenuitgever Asmodee komt met de oplossing: spellenplatform Unbox Now, waar je alles vindt over de nieuwste bord- en kaartspellen voor iedere gelegenheid. Lekker overzichtelijk: alle Asmodee-spellen op één plek!

Of je nu met familie, vrienden of alleen speelt, voor ieder moment is er het perfecte bordspel en met Unbox Now helpt Asmodee je dat spel te vinden. Op het nieuwe spellenplatform laat je je via blogs, video’s, reviews en speluitleg informeren over het aanbod aan leuke en toegankelijke bord- en kaartspellen van Asmodee.

Via de zoekfuncties en categorieën op de website van Unbox Now ontdek je gemakkelijk nieuwe titels in allerlei categorieën: de leukste spellen voor het hele gezin, spellen met een educatieve waarde, maar ook de meest toffe partygames! Van moderne bordspelklassiekers als Ticket to Ride en Pandemic tot vlotte kaartspelletjes als Dobble en Exploding Kittens, je vindt het allemaal op Unbox Now. Filter op leeftijd, aantal spelers en speelduur om direct te zoeken naar spellen die bij je passen.

Ben je helemaal nieuw in de wereld van bordspellen en weet je écht niet waar je moet beginnen? Ook dan weet Unbox Now raad. Het nieuwe platform biedt de perfecte introductie en heeft voor ieder spel een eigen productpagina met daarop alle benodigde informatie om het spel te leren kennen. Van alle spellen zijn uitgebreide reviews te lezen. Nog niet uitgelezen? Dan kun je aan de slag met tal van verschillende blogs rond bord- en kaartspellen.

Over uitgever Asmodee

Onder de slogan ‘Great Games, Amazing Stories’ brengt de Franse spellenuitgever Asmodee sinds 1995 spellen op de markt. Onder de bekendste titels van Asmodee vallen Ticket to Ride, Pandemic en 7 Wonders, maar de uitgever heeft een indrukwekkende catalogus andere spellen op zijn naam staan. Veel van deze spellen zijn ieder jaar te bewonderen op het Spellenspektakel.