Bordspel Ticketshop Actie

Speciaal voor de Spellenspektakel-bezoekers hebben we dit jaar een hele leuke actie. In samenwerking met Asmodee en 999 Games bieden we drie superleuke spellen aan in onze ticketshop, met dikke kortingen! Ga jij voor partyspellen Happy Salmon of Weerwolven van Wakkerdam? Of trommel je liever je vrienden op voor een avond met het complexe bordspel Spirit Island? 

Alle spellen zijn vanaf nu te koop in onze ticketshop. Je kunt je spel tijdens Spellenspektakel 2023 op zaterdag 4 of zondag 5 november op vertoon van je entreeticket ophalen bij de stand van 4 Your Games. Nog geen ticket voor Spellenspektakel 2023? De voorverkoop is van start!

10+
818
30 min.

Weerwolven van Wakkerdam

Als je het rollenspel Weerwolven van Wakkerdam niet kent moeten we je toch echt een beetje vragen onder welke steen je de afgelopen tijd geleefd hebt, want dit partyspel voor grote groepen groeide de afgelopen jaren uit tot een enorme hit. En terecht!

Bij dit spel draait het om list en bedrog: wie zijn de Burgers in het dorp en wie zijn in het geheim de gevaarlijke Weerwolven? In Weerwolven van Wakkerdam binden vreedzame burgers de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Sinds kort wordt het dorp Wakkerdam namelijk opgeschrikt door Weerwolven! Het is echter onduidelijk wie precies de weerwolven zijn, en wie de onschuldige burgers. Slagen jullie erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren jullie per ongeluk onschuldige dorpsgenoten?