Onderstaande informatie is geschreven voor de 2022 editie. Ook in 2023 keert de Bring ‘n Buy stand weer terug, meer informatie over het aanmelden van spellen komt in de loop van het jaar beschikbaar.

De Budgetspelen.nl Bring ‘n Buy is weer terug! Je kunt bij ons jouw spellen inleveren waar je niets meer mee doet en je kan proberen ze te verkopen via ons. Vorig jaar hebben we maar liefst € 3.091,- opgehaald voor het goede doel Right to Play! En dat allemaal dankzij jullie als bezoekers van het Spellenspektakel, die iets hebben gekocht of spellen hebben ingeleverd om te verkopen! Maar hoe werkt het precies?

Wat is de Budgetspelen Bring ‘n Buy precies? Verdien geld met je eigen spellen!

De Budgetspelen Bring ‘n Buy is er voor iedereen die graag een zakcentje wil verdienen met zijn stofhappende spellen. Staat jouw kast ook te vol met spellen die je eigenlijk niet meer speelt en wil je graag ruimte maken voor nieuwe aanwinsten? Lever dan je spellen (max 10 per deelnemer) op 5 of 6 november tussen 10:00 en 13:00 in bij onze intake balie die aan de zijkant bij de Budgetspelen Bring ’n Buy. Wij bieden de andere 20.000 bezoekers de hele dag de kans om deze aan te schaffen. Wie weet verdien je zo je minimaal je entreekaartje terug en dat allemaal dankzij je eigen spellen!

Als je meedoet, draag je ook nog bij aan een goed doel!

Maar dat is nog niet alles, want van de 15% procent commissie, komt 10% volledig ten goede van van Right to Play. Een organisatie die zich met sport en spel inzet voor kinderen die het een stuk minder hebben dan wij. Jouw spellen krijgen zo dus ook nog een heel nobel doel! Met de overige 5% help je ons om de Bring ’n Buy mogelijk te maken.

Kom ook zeker zelf even snuffelen op de Bring ‘n Buy om te zien of er iets leuks voor jou bij zit, Want met meer dan 4000 tweedehands deals is er voor ieder wat wils!

Einde dag van 15:30 tot 17:30 kom je weer bij ons terug en kun je ontdekken wat het resultaat is van jouw deelname. Je krijgt dan je verdiende bedrag minus 15% commissie, plus je onverkochte spellen weer mee naar huis.

Doe nu mee! Lever jouw spellen in bij de Budgetspelen Bring ‘n Buy en doe mee voor Right to Play!
Wil jij ook meedoen en een steentje bijdragen voor Right to Play? Volg dan de stappen hieronder en we zien je op de beurs!

  1. Download en print het Bring ’n Buy aanmeldformulier en volg daar de stappen.
    E-mailadres invullen op het formulier is optioneel, we mailen je dan eenmalig over het bereikte eindresultaat voor Right to Play.
  2. Lees de Bring & Buy spelregels goed door en bekijk de spellen die vorig jaar niet goed verkochten. Dat maakt het kiezen welke spellen te verkopen gemakkelijker.
  3. Neem het formulier, samen met je te verkopen spellen mee in de ochtend van 5 of 6 november en lever deze in tussen 10:00 en 13:00 bij ons afleverpunt. Einde dag kan je ze vanaf 15:30 weer ophalen en het resultaat komen bekijken.

Tijdsplanning
10:00 – 13:00 Inleveren van je spellen bij de intake balie aan de zijkant van de stand. *
11:00 – 17:30 Winkelgedeelte is open om te shoppen.
15:30 – 17:30 Kom ontdekken hoeveel je hebt verkocht en haal je onverkochte spellen op.

Zondag 16:55 – Uitreiking aan Right to Play – ontdek het resultaat!
*09:30 – 10:00 Vrijwilligers en demo’ers mogen hun spellen al vanaf 09:30 inleveren.

Kom je ook gezellig langs op de stand? Neem dan contant geld mee!

Je bent van harte welkom om op de stand om te komen snuffelen tussen alle tweedehands parels en koopjes! Neem wel contant geld mee, want we bieden geen pinmogelijkheid aan. De belangrijkste reden hiervoor is dat we aan het einde van de dag iedereen die spellen heeft ingeleverd, hun verdiensten direct willen betalen en dat bij pinnen het bedrag pas op maandag op de rekening staat.

Bespaar het hele jaar door met Budgetspelen.nl: Prijsvergelijkingssite voor bordspellen

Wil je gedurende de rest van het jaar ook geld besparen met je hobby? Check dan onze site Budgetspelen.nl! Budgetspelen is een prijsvergelijkingssite voor bordspellen. Je treft op budgetspelen ook een actieve community die regelmatig koopjes plaatst, dus als je niet alleen op de Bring ’n Buy, maar ook de rest van het jaar wilt koopjesjagen of zelf wilt verkopen, kan dat op budgetspelen.nl. Budgy, het spaarvarken, staat alvast klaar om jullie te verwelkomen!