Heb je bordspellen in je kast staan die je niet meer speelt, of kun je wel wat extra kastruimte gebruiken? Neem ze mee naar het Spellenspektakel en wij gaan je helpen ze te verkopen! 

Wegens succes zijn we dit jaar veel groter aanwezig!

Lever je spellen ‘s ochtends af bij de Budgetspelen Bring ‘n Buy Stand. Geniet van de beurs en kom als je vertrekt terug om te zien wat je hebt verkocht. Verkoop je niets, dan kost het je natuurlijk niets, maar hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient en hoe meer we helpen om gezamenlijk het goede doel Right to Play te helpen. Kom ook zeker gedurende de dag langs om te kijken of er voor jou nog leuke koopjes tussen zitten!

Verkoop je eigen spellen op Spellenspektakel en verdien je entreekaartje terug!

Hoe werkt de Bring ’n Buy? Werp een blik in je spellenkast en kijk welke spellen (max. 10) je wilt verkopen. Bepaal een goede prijs die je er voor wilt vragen (hoe beter je prijs, hoe groter de kans dat je met een lege tas en volle portemonnee naar huis gaat) en vul het aanmeldformulier in.

Je kunt je op twee manieren aanmelden. Je kunt je tot 3 november 23:59 aanmelden via het digitale aanmeldformulier en hier de stappen volgen. Of je kunt ten alle tijden een fysiek aanmeldformulier uitprinten en deze meenemen naar de beurs. Lever deze samen in met je spellen bij de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand en we gaan voor je aan de slag! De intake is open van 10:00 tot 13:00 in de ochtend van 6 en 7 november.

Let op: Als je spellen wilt inleveren: zaterdag wordt erg druk. Zondag is er meer ruimte. Kom je beide dagen, overweeg dan om alleen zondag spellen in te leveren.

Klik hier voor de spelregels

En terwijl jij geniet van al het moois op het Spellenspektakel, bieden wij de duizenden andere bezoekers de kans om jouw spellen te kopen. Aan het einde van de dag, tussen 15:30 en 17:30, kom je bij ons terug en krijg je van ons je onverkochte spellen, plus het totaalbedrag van je verkochte spellen min de commissie, mee naar huis.. Verblijf je het hele weekend? Dan kan je je spellen op eigen risico op zaterdag laten overnachten.

Wie weet heb je straks niet alleen je entreekaartje terugverdiend, maar ook een deel van de nieuwe spellen die je op de beurs hebt gekocht! En alsof dat nog niet genoeg is help je ook nog eens een goed doel. En dat allemaal met een paar spellen die toch maar stof lagen te happen!

Budgetspelen Bring & Buy Progamma in het kort:

10:00* Lever je spellen in bij het afleverpunt aan de zijkant van de stand. (tot 13:00)
11:00 Winkelgedeelte van de Bring & buy gaat open voor alle bezoekers.

15:30 Ophaalpunt opent. Ontdek hoeveel je hebt verkocht! (tot +-17:30)
16:55 (Zondag) komt Right to Play langs voor de cheque overhandiging! Gaan we met jouw hulp het record verbreken van vorige keer?

*Ben je standhouder of demo’er? Dan bieden we je vrijdagmiddag al de kans om met een geprint aanmeldformulier van 17:00 – 17:30 je spellen in te komen leveren, of je kan zaterdag en/of zondag langskomen vanaf 09:30, vlak voordat de beurs opent.

Bring and Buy stand

Neem contant geld mee voor het winkelen

Kom je gezellig langs om koopjes te speuren, neem dan contant geld mee. We begrijpen dat pinnen veel gemakkelijker is. Maar de reden dat we contant geld als betaalmiddel vragen is zodat we einde dag gemakkelijker iedereen zijn verdiende geld terug kunnen geven. Daarom kun je alleen met contant geld betalen. Dus prepareer alvast wat cash geld (hoe kleiner geld hoe beter.) Dan ben je alvast helemaal klaar om te gaan speuren naar mooie koopjes!

10% van je aankoop doneren we aan het goede doel Right to Play!

Het enige wat wij vragen is 15% commissie over het totaalbedrag voor de verkochte spellen. Dit ronden we af naar de dichtstbijzijnde halve euro. 10% van het bedrag komt geheel ten goede van het goede doel Right to Play, een organisatie die zich inzet om kinderen het recht terug te geven om te kunnen spelen. Zij hebben vaak niet meer dan een opgerold t-shirt om mee te voetballen.

De overige 5% gebruiken we om de Bring ’n Buy stand dit jaar te professionaliseren. Het was vorige keer zó’n enorm succes, dat Spellenspektakel en Budgetspelen de handen in één slaan om het dit jaar grootser aan te pakken.

bring and buy

Bespaar het gehele jaar door op je bordspelhobby met Budgetspelen.nl

Bezoek ook eens onze site. Budgetspelen.nl is een prijsvergelijkingssite voor bordspellen, waar je altijd de beste prijzen voor nieuwe aankopen kunt vinden. Zelfs de community geeft de beste bordspelaanbiedingen dagelijks door. Op ons forum kun je daarnaast het gehele jaar door je eigen bordspellen verkopen.

Daarnaast schrijven we over de laatste bordspelnieuwtjes, nieuwe kickstarters en komen bordspelfans samen om hun bordspeltips te delen en vragen te stellen. Kunnen we jou ook binnenkort verwelkomen? Je bent van harte welkom op Budgetspelen.nl!