Heb je bordspellen in je kast staan die je niet meer speelt, of kun je wel wat extra kastruimte gebruiken? Neem ze mee naar het Spellenspektakel en wij gaan je helpen ze te verkopen! 

Wegens succes zijn we dit jaar veel groter aanwezig!

Lever je spellen ‘s ochtends af bij de Budgetspelen Bring ‘n Buy Stand. Geniet van de beurs en kom als je vertrekt terug om te zien wat je hebt verkocht. Verkoop je niets, dan kost het je natuurlijk niets, maar hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient en hoe meer we helpen om gezamenlijk het goede doel Right to Play te helpen. Kom ook zeker gedurende de dag langs om te kijken of er voor jou nog leuke koopjes tussen zitten!

Verkoop je eigen spellen op Spellenspektakel en verdien je entreekaartje terug!

Hoe werkt de Bring ’n Buy? Werp een blik in je spellenkast en kijk welke spellen (max. 10) je wilt verkopen. Bepaal een goede prijs die je er voor wilt vragen (hoe beter je prijs, hoe groter de kans dat je met een lege tas en volle portemonnee naar huis gaat) en vul het aanmeldformulier in.

Twee weken vooraf aan Spellenspektakel kun je het aanmeldformulier op deze pagina terugvinden. Breng die in de ochtend van 6 en/of 7 november naar de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand en wij doen de rest.

Bekijk hier de spelregels

En terwijl jij geniet van al het moois op de Spellenspektakel beurs, bieden wij de 10.000 andere bezoekers de kans om jouw spellen te kopen. Aan het einde van de dag, tussen 16:00 en 17:30, kom je bij ons terug en krijg je van ons je onverkochte spellen, plus het totaalbedrag van je verkochte spellen, mee naar huis.. Verblijf je het hele weekend? Dan hoef je je spellen de zondag pas op te halen. Ben je standhouder? Dan bieden we je vrijdagmiddag al de kans om je spellen in te leveren.

Wie weet heb je straks niet alleen je entreekaartje terugverdiend, maar ook een deel van de nieuwe spellen die je op de beurs hebt gekocht! En dat met een paar spellen die toch maar stof lagen te happen!

Bring and Buy stand

10% van je aankoop doneren we aan het goede doel Right to Play!

Het enige wat wij vragen is 15% commissie over het totaalbedrag voor de verkochte spellen. Dit ronden we af naar de dichtstbijzijnde halve euro. 10% van het bedrag komt geheel ten goede van het goede doel Right to Play, een organisatie die zich inzet om kinderen het recht terug te geven om te kunnen spelen. Zij hebben vaak niet meer dan een opgerold t-shirt om mee te voetballen.

De overige 5% gebruiken we om de Bring ’n Buy stand dit jaar te professionaliseren. Het was vorige keer zó’n enorm succes, dat Spellenspektakel en Budgetspelen de handen in één slaan om het dit jaar grootser aan te pakken.

bring and buy

Bespaar het gehele jaar door op je bordspelhobby met Budgetspelen.nl

Bezoek ook eens onze site. Budgetspelen.nl is een prijsvergelijkingssite voor bordspellen, waar je altijd de beste prijzen voor nieuwe aankopen kunt vinden. Zelfs de community geeft de beste bordspelaanbiedingen dagelijks door. Op ons forum kun je daarnaast het gehele jaar door je eigen bordspellen verkopen.

Daarnaast schrijven we over de laatste bordspelnieuwtjes, nieuwe kickstarters en komen bordspelfans samen om hun bordspeltips te delen en vragen te stellen. Kunnen we jou ook binnenkort verwelkomen? Je bent van harte welkom op Budgetspelen.nl!