Heb je spellen in je spellenkast staan die je niet meer speelt of je kunt wel wat extra kastruimte gebruiken? Wij gaan je helpen!

Neem je spellen mee naar het Spellenspektakel en wij verkopen ze voor je op de Budgetspelen Bring ‘n Buy Stand! Jij verdient er mee en 10% van de opbrengsten komt ten goede van het goede doel Right to Play!

Verdien je entree kaartje terug door je oude spellen mee te nemen!

Maar hoe werkt het precies? Werp een blik in je spellenkast en bekijk welke spellen (max. 10) je bereid bent te verkopen. Bepaal zelf de prijs die je er voor wilt vragen, vul het digitale aanmeldformulier in of print het fysieke aanmeldformulier en breng ze in de ochtend van 9 en/of 10 november naar de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand. Wij doen de rest.

Bekijk hier de spelregels

Geniet gedurende de dag zelf van al het moois op de Spellenspektakel beurs, terwijl wij de 10.000 andere bezoekers de kans bieden om jouw spellen te kopen. Aan het einde van de dag, tussen 16:00 en 17:30, kom je bij ons terug en krijg je van ons je onverkochte spellen, plus het totaalbedrag van je verkochte spellen, mee terug naar huis.

Wie weet heb je dan weer een mooi extra zakcentje voor de nieuwe aanwinsten en misschien heb je niet alleen je entreekaartje terugverdiend, maar ook een deel van de spellen die je op de beurs hebt gekocht! En dat met een paar spellen, die toch al stof lagen te happen. Zo krijgen de bordspellen, waar je toch niets meer mee doet een extra nobel doel.

10% van je aankoop doneren we aan het goede doel Right to Play!

Het enige wat wij vragen is 10% commissie over het totaalbedrag voor de verkochte spellen. Dit ronden we af naar de dichtstbijzijnde halve euro. Dit bedrag komt geheel ten goede van het goede doel Right to Play, een organisatie die zich inzet om kinderen weer het recht terug te geven om te kunnen spelen. Zij hebben vaak niet meer dan een opgerold t-shirt om mee te voetballen.

Verkoop je niets tijdens een dag, dan kost het je natuurlijk niets, maar hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient en hoe meer we helpen om gezamenlijk het goede doel te helpen. Kom ook zeker gedurende de dag kijken of er voor jou nog leuke koopjes tussen zitten!

Bezoek ook Budgetspelen.nl: Prijsvergelijkingssite voor bordspellen

Wil je gedurende de rest van het jaar ook geld verdienen met je hobby? Budgetspelen.nl is een prijsvergelijkingssite voor bordspellen. We tonen in een handig overzicht de prijzen van allerlei bordspelwinkels voor elk spel. Zo verdien je geld, het hele jaar door, door geld te besparen.

Op ons forum komen Budgetspelers het gehele jaar samen om hun  bordspellen te verkopen. Daarnaast schrijven we over de laatste bordspelnieuwtjes, nieuwe kickstarters en komen bordspelfans samen om hun bordspeltips te delen en vragen te stellen. Wie weet zien we jou binnenkort ook? Je bent van harte welkom op Budgetspelen.nl!