Mondkapje

Update 2 november: Aangezien iedereen bij het betreden van het Spellenspektakel een corona toegangsbewijs moet laten zien, is een mondkapje of afstand houden niet verplicht.

Corona toegangsbewijs

Vanaf 25 september is het gebruik van een corona toegangsbewijs voor iedereen van 13 jaar of ouder verplicht bij alle evenementen in Nederland, dus ook bij het Spellenspektakel. Je kan dit toegangsbewijs aanmaken als je volledig bent gevaccineerd, recent bent hersteld van Covid-19 of als je een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud.

Testen

Via testenvoortoegang.nl kan je een afspraak maken voor een test bij jou in de buurt. Ben je al gevaccineerd tegen Covid-19 of ben je recent hersteld? Dan is testen niet nodig om het coronatoegangsbewijs aan te kunnen maken.

Via de app of op papier

Het is mogelijk om het corona toegangsbewijs mee te nemen als app, of uitgeprint op papier. Kijk voor alle details op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs en https://www.jaarbeurs.nl/veilig.