Kom langs bij de Rolf groep!

Kom je dit jaar weer langs bij de Rolf groep? Deze totaalleverancier voor kinderopvang en onderwijs stond vorig jaar voor het eerst met een stand op het Spellenspektakel. Het was een waar succes!

We zijn er zeker weer bij! Is het antwoord op de vraag of Sander en Brenda aanwezig zijn in november. Vorig jaar is enorm goed bevallen. Het duo stond samen in de stand op het Onderwijsplein 2023 en heeft het hele weekend bijzondere gesprekken mogen voeren, leuke vragen gekregen en mooie connecties gemaakt. Ze waren wellicht wat overdonderd van het enorme enthousiasme van alle bezoekers. Kinderen kwamen spelen, maar ook gezinnen, ouders, studenten, winkels, alles en iedereen kwam langs! Lachend geven ze aan dat dat ze komende editie zeker met meer mensen aanwezig zullen zijn.

3+
14
15 min.

Aanpassingen

Zo’n eerste keer op een beurs geeft natuurlijk veel inzichten. Je leert meteen wat werkt. Zo waren de speelmatten een enorme hit. Dit jaar zullen ze onder andere Rijmend lopen en Getallen springen meenemen. Hiermee zijn kinderen op een actieve manier bezig met taal en rekenen.

Maar ook nieuwe bordspellen zullen op tafel komen. In Eekhoorn zoekt eikels ben je een eekhoorn die zijn voorraad voor de winter verzamelt. Lukt het jou om de juiste getallen te dobbelen en zo als eerste je voorraad compleet te hebben? 
Of ga de uitdaging aan in Lentetuin. Spelers werken samen in de tuin om alle plantenbedden vol te krijgen. Maak jij een plantenbed compleet, dan verdien je een vlinder. Wie aan het eind de meeste vlinders heeft, is de winnaar. Het spel daagt je uit om strategisch na te denken en goed overzicht te houden over de hele tuin. Je vindt het hele aanbod van de Rolf groep in onze spellendatabase.

Rolf spellen aanschaffen

De Rolf groep levert voornamelijk aan onderwijs en kinderopvang. De spellen waren vorig jaar dus ook niet te koop in de stand. Maar daar komt verandering in! Door de overweldigende vraag vanuit jullie, kun je tijdens het Spellenspektakel 2023 voor het eerst een aantal spellen aanschaffen. Wees er op tijd bij, want op is op!

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden en spellen? Kom lekker spelen bij de Rolf groep! Op het Onderwijsplein staan ze samen met andere uitgevers van spellen met een educatief karakter. Sander, Brenda en hun collega’s komen graag in gesprek om kennis en ervaringen te delen en de mogelijkheden van spellen in onderwijs te tonen. Tot dan!