Dutch20

Hallo! Wij zijn Dutch20 en ons doel is om mensen bij elkaar te brengen via de beste hobby die er is, role-playing games! Hoewel Dungeons & Dragons natuurlijk de meest bekende RPG is, gaan we voor iedereen aan de slag. We gaan zorgen dat jij altijd een leuke groep kan vinden in een community die niet alleen ontzettend creatief is, maar ook gezellig met evenementen en meetups, zoals op het Spellenspektakel!

Vind jouw groep

Heb jij wel eens moeite met het vinden van een groep voor D&D? Is er niemand in jouw omgeving die net zo enthousiast is als jij? Dat is geen probleem! Wij hebben een Discord (en subreddit) opgezet waar je een leuke groep kan vinden, of kan aansluiten bij een van onze beginner one-shots om het eens te proberen. Maar onze community is veel meer dan alleen games. We delen onze ideeën, verhalen en creaties met leuke discussies en gezellige avonden in de lobby.

Evenementen

Als jij meer mensen wilt ontmoeten die jouw hobby delen, dan zijn onze evenementen perfect voor jou. We zijn alweer druk bezig met het organiseren van meetups waarbij je iedereen uit de community kan leren kennen. Hiernaast zijn er regelmatig online evenementen, zoals speciale games voor beginners en leuke creatieve wedstrijden.

De Community

Dutch20 is op veel platformen te vinden zoals op Reddit en Discord. Hier kan je andere Nederlandstaligen vinden om mee te praten in onze gezellige lobbies en kanalen. Je kan hier je art en homebrew, coole verhalen delen maar ook hulp vragen bij het begrijpen van regels en maken van jouw nieuwe karakter.

Bekijk de site van deze deelnemer