Tabletopper.nl is de specialist op het gebied van wargaming in Nederland en Belgie, met het complete assortiment van Bolt action, Flames of War, Team Yankee en Tanks is er voor de liefhebber ongelofelijk veel keuze in de shop. Maar daar houdt het niet op! Ook bijzonder spellen zoals Arena Rex en Blood en Plunder worden uit de VS geïmporteerd om een unieke combinatie te kunnen bieden aan wargamers. Het assortiment wordt aangevuld met alle hobby benodigdheden zoals verf, lijm, scenerie en nog veel meer.

Wargaming “Light”, de groep spelers die zoeken naar of schilderde modellen of wargames die makkelijker toegankelijk zijn voor een breder publiek zijn te verkrijgen bij ons, te denken aan Star Wars X-Wing, Star Wars Legion en A spng of Ice and fire

Bordspellen! Er is ook een kleine maar zeer specialistisch assortiment bordspellen aanwezig, deze bordspellen hebben een dichte connectie met het oorlogsthema van de shop. Axis & Allies, Colditz, Heroes of Normandie zijn een kleine greep uit het assortiment.

Website