Winnaar van Speelgoed van het jaar in de categorie 18+!!!!

In EXIT probeer je gezamenlijk uit een bepaalde locatie te ontsnappen. Je moet naar aanwijzingen zoeken en verschillende raadsels oplossen om steeds dichter bij de bevrijdende uitgang te komen. De raadsels zijn zeer uiteenlopend, van woordpuzzels tot aan creatief knippen en plakken. Ondertussen loopt de tijd door…

BELEEF HET ESCAPE ROOM-GEVOEL NU OOK IN JE EIGEN HUISKAMER MET EXIT

EXIT is een spelconcept, dat net als de “echte” escape rooms zorgt voor zenuwslopende spanning. Je bent voortdurend met z’n allen koortsachtig aan het zoeken, nadenken en overleggen. Het fantastische gevoel dat je krijgt als een oplossing juist blijkt te zijn, is met geen pen te beschrijven!

Exit is bedoeld voor iedereen die zijn hersenen graag aan het werk zet en houd van puzzelen. De verschillende moeilijkheidsgradaties zorgen er voor dat je op een lager of hoger niveau kunt instappen. Let op de niveau indicaties.

Ga nu de uitdaging aan. Duik het eerste EXIT-verhaal in en ontsnap!
Je kan kiezen uit 10 verschillende scenario’s!

WAT IS EEN ESCAPE ROOM?
Escape rooms zijn in korte tijd erg populair geworden. Escape rooms zijn activiteiten waarbij je in een “room” wordt opgesloten. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd hieruit ontsnapt (“escape”). Dit moet je doen door middel van het oplossen van een heleboel raadsels en puzzels. Stap voor stap worden er aanwijzingen gevonden en gewonnen, waardoor je uiteindelijk de oplossing vindt om te ontsnappen.