Het leukste spel voor alle kinderen (en volwassenen)!

Het Grote Basisschoolspel is een leuk, spannend en leerzaam spel, gebaseerd op de lesstof van de basisschool. Door vragen te beantwoorden kun je diploma’s of stapkaarten verdienen. Wie als eerste alle diploma’s heeft verzameld, is de winnaar. Stapkaarten gebruik je om sneller bij andere diploma’s te komen. Met een juf of bluf maak je het jezelf makkelijker, of de andere spelers moeilijker.

Bijzonder aan het spel is dat elke speler op zijn of haar eigen niveau speelt. In de doos zitten vragenkaartjes voor groep 3 t/m 8, voor elke groep 360 vragen, en elke speler beantwoord vragen van zijn of haar groep. Daardoor kunnen kinderen uit verschillende groepen het spel tegen elkaar spelen. Nooit meer verliezen van je oudere broer of zus, alleen maar omdat je jonger bent…

En wil je je je ouders een keer verslaan? Dan is er het oudersetje: 60 vragenkaarten, met in totaal 360 vragen over 6 verschillende schoolvakken op middelbare schoolniveau. Wat weten zij nog van wat ze vroeger geleerd hebben?

Het spel staat garant voor vele uren speelplezier. En ben je door de vragen heen?
Apart verkrijgbaar zijn een uitbreidingsetje (met weer honderden leuke, lastige en uitdagende vragen), een aantal spreekbeurtsets (vragen over dinosaurussen, sterren en planeten, muziek of paarden, om in te voeren in het basisspel), de meestersets Taal en Rekenen (complete sets kaarten voor groep 3 t/m 8 met alleen maar vragen over taal, of over rekenen).