Helden opgelet, tijdens het Spellenspektakel kun je opnieuw terecht op het Roleplaying Plein voor een flinke portie avontuur! Schuif aan voor een intro-sessie Dungeons and Dragons en laat je innerlijke held naar buiten treden. Stel je eigen personage samen en laat de spelwereld tot leven komen!

Dutch20

De Dungeon Masters van Dutch20 nemen je graag mee op avontuur. Leer hoe de spelregels van Dungeons and Dragons in elkaar zitten, terwijl je als tovenaar, dief of ridder je eerste stappen zet in de fantasiewereld van de Forgotten Realms. Ook voor gevorderde spelers of liefhebbers van andere Tabletop RPG’s is er van alles te doen! Host zelf je eigen one-shot of ontdek hoe je je bestaande campaign verder kan uitbouwen met miniaturen of scenery.

Ontmoet andere spelers

Op het spellenspektakel schuif je makkelijk aan bij andere liefhebbers van Roleplaying Games. De community van Dutch20 is het hele jaar te vinden op Discord, waar ze mensen met elkaar in contact brengen en bijna dagelijks nieuwe speelavonden organiseren.

Bouwen en schilderen

Om Dungeons and Dragons te kunnen spelen heb je alleen je fantasie nodig, maar dat wil niet zeggen dat je het daarbij hoeft te laten. Je kunt een herberg, een toren van een tovenaar, of complete dorpen nabouwen. Een gevecht met een horde orks komt pas echt tot leven als zowel de spelers als de monsters met een eigen miniatuur op tafel staan. Op het Spellenspektakel zie je bij MiniPrinten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het maken en schilderen van extra speelmateriaal.