Combineer je je bezoek aan het Spellenspektakel graag met een comfortabele nachtrust? Of wil je je nieuwste aanwinst ‘s avonds meteen uitproberen? Boek dan een hotelkamer inclusief toegangsticket voor een voordelig tarief.

Nieuwe locatie

We werken dit jaar samen met een nieuw hotel: Inntel Hotels Utrecht Centre. Dit hotel bevindt zich op loopafstand van Jaarbeurs Utrecht en biedt een uitgebreid aanbod aan luxe kamers en comfort. Je kunt je kamer met tickets voor het Spellenspektakel direct reserveren. Of boek je kamer zonder tickets.

Beperkte beschikbaarheid

Het Spellenspektakel valt dit jaar samen met het Le Guess Who? festival. Dit evenement trekt ieder jaar talloze internationale bezoekers naar Utrecht, waardoor veel hotels al snel vol zitten. Dit heeft helaas ook invloed op de prijs en beschikbaarheid tijdens het Spellenspektakel. Door dit jaar samen te werken met Inntel Hotels, hebben we de prijsverhoging kunnen beperken en bieden we een luxere ervaring dan vorige jaren.

Kijk vooral even rond op de website van Inntel Hotels voor een overzicht van alle kamers en faciliteiten. In verband met beperkte beschikbaarheid, raden we aan om snel te boeken via één van bovenstaande links. Bij vragen kan je contact opnemen met info@hotelserviceutrecht.nl.

Adres

Inntel Hotels Utrecht Centre
Smakkelaarshoek 24
3511 EC Utrecht