Op het Spellenspektakel vind je de beste kinderspellen! Iedereen is welkom om de hele dag de nieuwste spellen uit te proberen. Daarnaast vind je op het Kinderplein allerlei leuke activiteiten, zodat je de hele dag kan spelen.

Spellen speciaal voor kinderen

Verschillende uitgevers nemen kinderspellen mee, zo kan je onder andere aan de slag met spellen van Ravensburger, SmartGames, HABA, Koninklijke Jumbo, Goliath en Tactic!

Bouwen en knutselen

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen speelgoed! Je mag naar hartenlust aan de slag met de vele bouwtafels en andere knutselmaterialen.

Informatie voor ouders

Het Spellenspektakel is een evenement voor het hele gezin, dus ook voor kinderen van alle leeftijden! Er is van alles te doen op het speciaal voor hen ingerichte Kinderplein. Spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Een professioneel team staat klaar voor begeleiding en uitleg, zodat je kind gerust zijn gang kan gaan terwijl je zelf de beurs kan bezoeken. Een klein Spellenspektakel voor de jonge bezoekers!

Gratis kinderopvang op de beurs

Kinderen vanaf vier jaar kunnen onbeperkt op het Kinderplein blijven spelen, terwijl je zelf over de beurs loopt. Onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Bij kinderen onder de vier jaar kan het zijn dat wordt gevraagd om zelf op het Kinderplein aanwezig te blijven. Voor hele jonge kinderen hebben we verzorgingsmaterialen, speelgoed en verschoonmogelijkheden aanwezig.