Kinderactiviteiten

Op het Spellenspektakel kan je de hele dag de nieuwste spellen uitproberen. Daarnaast vind je op het Kinderplein allerlei leuke activiteiten, zodat je de hele dag kan spelen!

Spellen speciaal voor kinderen

Verschillende uitgevers nemen hun spellen voor je mee, zo kan je onder andere aan de slag met spellen van Ravensburger, Koninklijke Jumbo, Clown Games en HABA!

009  025 064

 

BRIO Play Event

Op de stand van Ravensburger vindt dit jaar een BRIO Play Event plaats! Hier kan je de hele dag naar hartelust spelen met de treinen van BRIO.

 

Bouwen en knutselen!

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen speelgoed! Je mag naar hartelust aan de slag met de vele bouwtafels en andere knutselmaterialen. Bouw een jengatoren die nog hoger is dan jezelf, maar pas op dat die niet omvalt!

069 016 015 068 067

 

Informatie voor ouders

Het Spellenspektakel is een evenement voor het hele gezin, dus ook voor kinderen van alle leeftijden! Er is van alles te doen op het speciaal voor hen ingerichte Kinderplein. Spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Een professioneel team staat klaar voor begeleiding en uitleg, zodat je kind gerust zijn gang kan gaan terwijl je zelf de beurs kan bezoeken. Een klein Spellenspektakel voor de jonge bezoekers!

Kinderopvang op de beurs

Kinderen vanaf vier jaar kunnen onbeperkt op het Kinderplein blijven spelen, terwijl u zelf over de beurs loopt. Onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Bij kinderen onder de vier jaar kan het zijn dat u wordt gevraagd zelf op het Kinderplein aanwezig te blijven. Voor hele jonge kinderen hebben we verzorgingsmaterialen, speelgoed en verschoonmogelijkheden aanwezig.