13 Monsters

6+
2 - 8
30 - 75 min
2021
2019
Strategisch spel
Kaartspel

Verzamel, Creëer, Val aan, Verover!

13 Monsters is een bordspel waar vaardigheid, je geheugen én je klavertje vier op de proef worden gesteld. Bedenk de perfecte strategie terwijl je voor monstersets vecht, verzamelt of ruilt. Nog niet zo’n vechter? Blijf gewoon zoeken naar monsteronderdelen op het speelveld maar houd je ogen in je rug!

Andere spelers zullen niet rusten voor ze hun eigen leger monsters hebben verzameld, zelfs als dit betekent dat ze alle monsters aanvallen die met alle liefde hebt gecreëerd. Kun je je monsters op tijd bouwen om te verdedigen wat van jou is en zo je tegenstander te veroveren? Of kost je slechte strategie je een arm en een been?

Er zijn verschillende versies van dit verslavende spel!

13 Monsters OG – Retail versie. Nieuwe versie van onze game, in een gerevampte verpakking. Voorzien van nieuw artwork en in een handzamer formaat.

13 Monsters OG – Deluxe editie. Dit is de originele eerste uitgave van het spel, in een grotere, luxere doos met interieur en handleiding in 5 talen. Hiervan zijn er nog enkele beschikbaar, maar wordt hierna nooit meer in deze variant uitgegeven. Dus limited edition!!!

Vind een winkel