3000 Scoundrels

12+
14+
60 - 90 min
2022 Utrecht
Vriendengroep
Strategisch spel
Bordspel

De Reiziger heeft de afgelopen vijf jaar veel verandering gebracht in ons kleine grensstadje. Hij liet ons wonderen zien die onze verbeelding te boven gaan en leerde ons hoe we zijn vreemde machines moesten gebruiken. Nu de Reiziger is verdwenen, komt er een storm aan. Wie zal het lot bepalen van de Amerikaanse grens?

In 3000 Scoundrels nemen spelers de rol aan van rivaliserende leiders die proberen kostbare technologie te stelen die is achtergelaten door de Reiziger. Door duidelijke kaarten over elkaar te leggen, creëer je unieke schurken en gebruik je ze om je vijanden te slim af te zijn. Kortom, huur schurken in om krachtige combo’s te bouwen, technologie te stelen en je vijanden te slim af te zijn.

Elke beurt speel je een pokerkaart uit je hand met de afbeelding naar beneden en gebruik je vervolgens alle vaardigheden die overeenkomen met je geclaimde nummer. Je hoeft de waarheid niet te vertellen wanneer je een nummer claimt, maar als een tegenstander je betrapt op bluffen, zal dit je reputatie schaden en je kansen om het spel te winnen verkleinen.

Elke leider heeft een uniek doel en motivatie in het conflict van Graystone Gulch. Word je gedreven door geld, roem of de diepgewortelde wens om de wereld te verbeteren? Geavanceerde regels voegen unieke strategieën toe aan elke leider die hun unieke sterke punten en sluwe trucs weerspiegelt.

Vind een winkel