Adventure Land

10+
2 - 5
60 min.
2023 Utrecht
Hele gezin
Strategisch spel
Bordspel

Bouw je eigen droompark!

In Adventure Land start je met de overname van een klein park. Bouw het park uit met de meest opwindende attracties, trek het beste personeel aan en investeer je geld verstandig. Met geheime opdrachten kun je de populariteit van jouw park verder vergroten. Dit enerverende spel eindigt op het hoogtepunt als de onvermijdelijke Award verkiezing zich aandient en de winnaar bekend wordt gemaakt!

Licht aan, spot uit!

Klaar voor actie! 2-5 avontuurlijke tycoons nemen elk een klein park over om hier een bloeiend themapark van te maken. Bied tegen elkaar op om de eerste keuze te hebben bij het verkrijgen van de meest opwindende attracties, loyaal personeel en beslissende acties. Geheime opdrachten verhogen de spanning in dit vermakelijke familiespel. Uitgekiende spelmechanismen zoals een vliegende start en een ‘sudden death’ dragen bij aan deze onvergetelijke reis! – Riemen vast voor deze flitsende achtbaan!

Eén groot avontuur

Adventure Land voelt aan als een enorme achtbaan. In amper één uur gebeurt zó ontzettend veel, dat je daarna nog even moet bijkomen. Het start al met de veiling van de parken. Elk park ziet er bij elk spel totaal anders uit. Welke kies je? Door deze jumpstart krijg al direct bepaalde kansen en mogelijke strategieën die zich aan jou presenteren. Ga je specialiseren in een bepaald thema? Of neem je waardevol personeel aan? Besluit je de toiletdames in te schakelen en te cashen bij elke WC die gebouwd wordt, of neem je het zekere voor het onzekere en huur de tuinman in voor een stabiele inkomstenstroom? De keuze is aan jou!

Vind een winkel