BARPIG: After Hours

13+
3 - 7
30 - 75 min
2023 Utrecht
2022 Utrecht
2022 Gent
Vriendengroep
Partyspel
Kaartspel

Als BARPIG door gaat na sluitingstijd…

“Volgens een legende bestaat er een taverne welke BARPIG heet, een plek diep in het bos waar alle avontuurlijke biggetjes heen gaan. Op sommige avonden kun je ze horen piepen en knorren van geluk: Het geluid van de biggetjes die elkaar uitdagen.

Maar niet iedereen is welkom in de welbekende BARPIG taverne, en sommige zijn hier niet zo blij mee. Dus wanneer de brave biggetjes vertrokken zijn, breken de slechte zwijnen binnen om tegen elkaar te spelen.

Dus wees welkom voor het spel, laat het varkentje in je los, en wellicht, met een beetje geluk, word jij ook het boze ‘Piggy Supreme’! “

BARPIG After Hours is het duistere vervolg van het spel BARPIG – The Adventure Party Game, uitgebracht in 2019, wat tevens ook als aanvulling gebruikt kan worden voor het originele BARPIG spel.

BARPIG After Hours is een sinister ondeugend spel, ontstaan na een wilde nacht tussen Role-Playing Games en een best wel maf feestje. Simpel te leren, vlot te spelen, en makkelijk mee te nemen; BARPIG After Hours combineert hilarische onheilspellend groepsopdrachten met gewaagde pestkaarten om je medespelers terug te pakken, en een ouderwetse dobbelsteen om te zien wie aan de buurt is.

Vind een winkel