Blood and Doom

12+
2 - 6
60+ min.
2022 Utrecht

Tijdensdeze editie van Spellenspektakel kan je kennis maken met de dark fantasy van onze eerste game, Blood and Doom, welke in maart 2023 op Kickstarter zal verschijnen.

Blood and Doom iseen spel vol mysterie, spanningen avontuur. Het speelt zich af in de unieke wereld van Athyr, die ten onder dreigt te gaan aan de invloed van de twaalf Heralds Of Doom. De duistere culten die deze duivelachtige entiteiten aanbidden, slagen er steeds beter in om de wereld en haar bewoners middels afschuwelijke rituelen te corrumperen.

Landschappen zijn aan het transformeren, gruwelijke monsters vinden steeds vaker hun weg naar Athyr, bizarre weersfenomenen en ziekten teisteren de landen en wezens die ooit een vredig bestaan leidden, beginnen te vervormen naar gruwelijke versies van zichzelf.

Ondanks het feit dat het leven her en der ongestoord lijkt voort te gaan, geven de goden geen gehoor meer en zullen er nieuwe helden moeten opstaan om de culten af te remmen enhet op te nemen tegen verschrikkelijke monsters om zo te voorkomen dat de wereld ten onder gaat.

Heb jij de moed om de strijd aan te gaan tegen het kwaad?

Tijdens de conventie kan je kennismaken met de unieke ervaring die Blood and Doom te bieden heeft – kom dus zeker een kijkje nemen, praat met de makers van het spel en neem eventueel zelfs deel aan een heuse demosessie!

Vind een winkel