Boogie Beasts

10+
3 - 8
20 - 40 min
2022 Utrecht
2021
2019
Vriendengroep
Kaartspel

We gaan skydiven!

Kies je dierlijke alter ego en waag de sprong uit het vliegtuig! Met dit uitgebreide en interactieve kaartspel ga je onder tijdsdruk bluffen en onderhandelen om punten te scoren. Neem je risico om samen te springen of ga je braaf alleen springen? Zorg dat je in vier sprongen de beste score hebt en kroon jezelf tot Boogie Beasts kampioen!

Het spel is opgebouwd uit vier fasen: eerst de voorbereiding, dan de planning, dan de echte sprong en als laatste de jurering. De planning en de sprong staan onder tijdsdruk, je hebt hier drie minuten en een minuut voor. Eerst ga je met andere spelers onderhandelen en plannen maken, maar je mag hier gerust bij bluffen. Samen met anderen springen, verhoogt de potentiële score maar verhoogt ook het risico dat de sprong in zijn geheel mislukt. Tijdens de sprong zelf speel je figuren en effecten, zonder dat anderen kunnen zien welke kaarten je oplegt. Bluf je, of hou je je aan je woord? Tijdens de jury fase wordt onthuld wat er gespeeld is, welke sprongen zijn gelukt en welke mislukt. Doel is om de hoogste score te krijgen na vier rondes (jumpruns). De winnaar is de Boogie Beasts kampioen!

Na veel ontvangen feedback heeft Jolly Dutch besloten de spelregels van Boogie Beasts te herschrijven, de originele spelregels lieten te veel vraagtekens open. De nieuwe spelregels zijn digitaal te vinden via de QR-sticker op de doos of via jollydutch.com

Boogie Beasts is een ideaal party spel met 5 personen of meer, terwijl het bij 3 en 4 spelers zeer tactisch is.

  • Strategie: 4/5
  • Geluk: 3/5         
  • Bluf: 5/5
Vind een winkel