CityGoose

12+
1+
120+ min.
2021
2019

Kies je spelthema en kies je favoriete stad…

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van een stad terwijl je mysteries ontrafelt of moordzaken oplost. Ga op pad wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en uitdagende zoektocht door de stad.

Dossier Flikken

Dossier Flikken is een stadsspel voor speurneuzen, complotdenkers en sensatiezoekers. Er is een moord gepleegd, maar de recherche tast in het duister. Gewapend met het dossier en een neus voor kwade zaken ga je samen op zoek naar de dader. Trek alibi’s na, controleer getuigenverklaringen en trek je conclusies… Dit stadsspel is ideaal als familie-uitje, vrijgezellenfeestje of groepsuitje.
Los een moord op in Maastricht, Valkenburg, Den Bosch, Utrecht, Deventer, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Hasselt of Antwerpen
City Code

City Code

City Code is een stadsspel voor avonturiers, meesterpuzzelaars en doorzetters. De diepste geheimen van een stad liggen niet zomaar voor iedereen op straat… Verlies je je eenmaal in de zoektocht naar de waarheid, dan is er geen weg meer terug. City Code is uitdagend, verrassend en verbindend. Voor liefhebbers van de boeken van Dan Brown. Dit stadsspel is ideaal als groepsuitje, teambuilding en bedrijfsuitje! In de volgende steden ligt een eeuwenoud geheim bewaard: Maastricht, Nijmegen, Den Haag en Amsterdam

City Escape

City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd de stad te redden. Het spel bestaat uit een City Escape Box gevuld met challenges en props. In combinatie met de speciale City Escape Game App kom je op bijzondere plekken in de stad waar je creativiteit en inventiviteit nodig is. De opdrachten zijn in (eenvoudig) Engels en dus geschikt voor alle inwoners van en bezoekers aan de stad.

De app gebruikt augmented reality, waardoor het onzichtbare zichtbaar wordt; muren van een oude bioscoop komen tot leven, beelden beginnen te praten. Het spel is zeer geschikt voor escape room fanaten die ook van de buitenlucht houden, die weigeren hun mobiel in een kluis te leggen, graag met z’n allen aan 1 challenge tegelijk werken, achteraf nog een keer rustig de opdrachten willen doornemen en die zelf willen bepalen wanneer je een hint koopt. City Escape is te spelen in Maastricht, Breda en binnenkort Groningen

Bij welke gelegenheid speel je CityGoose?

  • Een CityGoose stadsspel is ideaal voor een familie-uitje, vriendendag, weekend weg met de voetbalclub of een vrijgezellenuitje.
  • Ook voor grotere groepen is het geschikt. Speel het met je bedrijf, school of hele vereniging. Bestel dan voldoende spellen en geef in de opmerkingen aan als je extra routes wilt.
  • CityGoose is geschikt voor alle leeftijden! Kinderen vanaf 12 jaar kunnen prima meedoen!

Koop dit spel direct
Vind een winkel