Claim

10+
2
25 min.
2019, 2021
Kaartspel

De koning is dood!

Wat is er gebeurd? Niemand weet het, maar hij werd vanochtend met zijn hoofd in een wijnvat gevonden. Is hij vermoord of was hij misschien erg dorstig? Hoe dan ook, de koning heeft geen erfgenamen, dus de vijf facties in het rijk moeten besluiten wie de nieuwe koning zal worden: strijd je voor eigen succes of wint je tegenstander? Heb jij het wat nodig is om de facties van het rijk voor je te winnen?

Claim is een heerlijk slagenspel voor 2 personen. In dit spel zijn 5 facties: goblins, dwergen, zombies, dubbelgangers en ridders met elk een eigen speciale kracht. Win slagen in fase één en maak op die manier je deck voor fase twee waarin om de punten wordt gestreden en dus om de winst. Alle 52 kaarten zijn voorzien van prachtig artwork. Combineer Claim met Claim 2 waardoor je het spel met4 spelers kunt spelen.

Daarnaast zijn er ook een tal van uitbreidingen in de wereld van Claim, zoals Claim Reinforcements: Maps, Mercenaries, Magic, Fear, Fire en Frost. Binnenkort worden er nog 3 nieuwe uitbreidingen toegevoegd aan het spel: Sea, Sun en Sky.

Vind een winkel