Dale of Merchants 2

10+
2
30 min.
2019
Strategy game
Card game

Het tijdperk van de handelsmeester

Er wordt slechts eens in de tien jaar een nieuwe Handelsmeester gekozen, en de keuze is niet makkelijk. De selectie vindt plaats middels een grote handelscompetitie, want voor een handelsstad is het in het voordeel van iedereen om de beste handelaar als Handelsmeester aan te wijzen. Door middel van deckbuilding probeer je goederen te verhandelen en een handelskraam te bouwen.

Dale of Merchants dwingt de spelers tot het maken van moeilijke keuzes omdat iedere kaart op meerdere manieren gebruikt kan worden. Ga je voor de fantastische actie of voor nog meer coole kaarten? Als je droomt van overwinning zul je in ieder geval je kaarten net zo snel weer moeten uitstallen als dat je ze koopt.

In een beurt heeft de speler een van onderstaande actie mogelijkheden: marktactie, kaart kopen van de markt techniekactie, gebruik de speciale eigenschap van een kaart kraamactie, leg een kaart in je kraam voorraadactie, leg een of meerdere kaarten af op de aflegstapel

Dale of Merchants 2 is volledig te combineren met het eerste deel van Dale of Merchants. Je kan de dierenvolken vrij door elkaar gebruiken en combineren tussen de twee spellen. Dale of Merchants 2 heeft een hoge herspeelbaarheid door de wisselende samenstelling van de verschillende dierenvolken.

Vind een winkel