De GRID 3d Modular Terrain – Future/Modern set

10+
1+
1+ min.
2021
Friend groups
Strategy game
Miniature game

Met trots presenteren we de lancering van onze eerste Terrain Kickstarter voor het GRID 3D Modular Terrain-systeem.

De eerste Genre Set is onze Future/Modern Genre-variant.

Deze architectonisch ontworpen Future/Modern Set, geschikt voor een schaal van 28 mm en groter, is zorgvuldig vervaardigd uit nauwkeurig gesneden lasergeëtste 3 mm HDF. Het is super eenvoudig te monteren en met een aanpasbare opstelling die in staat is om duizenden variaties te creëren. Indien schilderen gewenst is kunt u het terrein eenvoudig afdichten met een vernislaag! Het terrein heeft ook richels aan de muren waar spelers speltellers of statusmarkeringen kunnen plaatsen, wat zorgt voor een schoon en aantrekkelijker speelgebied.

Het ontwerp biedt een boeiende strijdlustige omgeving, voor het creëren van scenario’s die zich afspelen op populaire toekomstige/moderne locaties. Schepen, bunkers, laboratoria, faciliteiten en meer kunnen eenvoudig worden gemaakt. Of je scenario nu in de ruimte, buitenaards, onder de grond of onder water is, de Grid 3d Terrain past bij de sfeer en behoeften van je games.

Of je nu buitenaardse wezens, terroristen, zombies, grillige experimenten, onbekende soorten, bovennatuurlijke en transdimensionale wezens tegenkomt met de bedoeling het GRID rood te schilderen met je bloed, je zult je spel altijd kunnen presenteren zoals je altijd al wilde.

Daarnaast bieden we een gratis set keiharde kernregels in PDF-formaat; De GRID Tactical Combat Engine (The GRID TCE). Naarmate ons assortiment 3D-genresets wordt uitgebreid, kunnen spelers genieten van een groot aantal verschillende instellingen en stijlen van miniatuurspel zonder voortdurend een nieuw spelsysteem te hoeven leren.

Het is aan jou als ontwerper van elke nieuwe gamesessie binnen de GRID om de grenzen van elke Genre Set te verleggen. De GRID TCE is een actie-avontuur dat wacht om te gebeuren en zal je helpen een groot aantal verschillende verhaallijnen op tafel te creëren.

Veel succes speler, sluit je aan bij ons op Facebook en deel je ideeën met de community.

Vind een winkel