Descent: Legends of the Dark

14+
1 - 4
120+ min.
2023 Utrecht
2022 Utrecht
2021
Friend groups
Board game

Aangedreven door een geïntegreerde gratis begeleidende app

Smeed in je eigen legende samen met vrienden terwijl je op avontuur gaat door het levendige fantasierijk van Terrinoth in het coöperatieve kerker-kruipende bordspel Descent: Legends of the Dark.

Aangedreven door een geïntegreerde gratis begeleidende app, plaatst Descent: Legends of the Dark je in de rol van een ontluikende held met hun eigen speelstijl en vaardigheden. Samen met je onwaarschijnlijke metgezellen begin je aan een onverwacht avontuur – een avontuur dat verteld wordt over de zestien missies van de “Blood and Flame”-campagne. Tijdens je hele campagne word je geconfronteerd met ondoden die op de loer liggen in de nevelen, demonische barbaren die de wildernis besluipen en nog meer angstaanjagende bedreigingen. Met 46 stukken 3D-terrein en veertig helden- en monsterminiaturen om je in het spel te trekken, staat je grootste avontuur tot nu toe voor je! Je doelstellingen zullen van zoektocht naar zoektocht veranderen terwijl je het overkoepelende verhaal van de campagne volgt.

De Core gameplay-mechanismen voor Descent Legends of the Dark, zoals gevechten, vermoeidheid, vaardigheden, items en meer, hebben compleet nieuwe interpretaties gekregen met Legends of the Dark, terwijl een nieuwe benadering van scenariolay-out en 3D-terrein opvallende scenario’s met meerdere niveaus creëert .

Vind een winkel