Dice Theme Park

14+
1 - 4
75 - 90 min
Geen

Dice Theme Park is een bordspel waarbij alles draait om het creëren en runnen van je eigen park vol kermisattracties.

In Dice Theme Park ben jij de parkmanager en probeer je het meest succesvolle themapark in de omgeving te creëren door je klanten zoveel mogelijk attracties te laten beleven! De dobbelstenen in het spel vertegenwoordigen de klanten, met hex-tegels die de attracties in je park voorstellen.

Door gebruik te maken van het unieke “Dice-cascade”-mechanisme zodra een klant heeft genoten van een rit, wordt hun dobbelsteenwaarde verlaagd, maar ze kunnen nog steeds van meer attracties in het themapark blijven genieten totdat hun waarde daalt tot 0 en ze uit je park vertrekken. Dit betekent dat hoe efficiënter je de dobbelstenen kunt verplaatsen om de meest lonende ritten te activeren, hoe meer punten en geld je ontvangt!

Bij Dice Theme Park wordt de volgorden van de beurten bepaald door je speciale actierolkaarten (met waarden 1-6), waarbij spelers elke beurt twee kaarten selecteren. Het laagste totaal krijgt de eerste keuze van het ontwerp van de dobbelstenen en de rittegels van die ronde. Aan het einde van de ronde worden die kaarten dan doorgegeven aan de speler links van je.

Dice Theme Park is interactiever en iets complexer dan Dice Hospital, dus het is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een meer uitdagende ervaring met meer manieren om te scoren en te spelen, terwijl ze toch hetzelfde boeiende en bevredigende gevoel behouden elke keer dat het wordt gespeeld.

Vind een winkel