Disney Lorcana

8+
2+
30+ min.
2023 Utrecht
2023 Gent

Lorcana is de nieuwe trading card game van Disney en Ravensburger. In dit meeslepende kaartspel gebruik je magische inkt om jouw team van Disney-personages aan te sturen. Verzamel als eerste 20 Lore en win!

Het ruilkaartspel combineert strategie met verzamelen. Koop, ruil en verzamel je favoriete kaarten om zo het perfecte deck voor jouw speelstijl te bouwen. Het spel is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, of je nu nieuw bent in de wereld van trading card games, al jaren speelt of verzamelaar bent.

Disney Lorcana: The First Chapter

In augustus 2023 is Disney Lorcana: The First Chapter uitgebracht. Dit zijn 204 verschillende kaarten en verschillende aanvullende producten, zoals starterdecks. Het Disney Lorcana startersdeck bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen tegen een andere speler die zijn eigen deck heeft. Via deze decks krijg je een voorproefje van het rijke verhaal en de gevarieerde personages van Disney Lorcana.

Er zijn drie starterdecks beschikbaar voor Disney Lorcana: The First Chapter. Elk deck heeft 60 kaarten en heeft twee kleuren inkt met verschillende speelstijlen. Als je nieuw bent met ruilkaartspellen of als je het spel wilt ervaren met een deck dat is ontworpen en getest door Team Lorcana, is dit een goede plek om te beginnen.
Welk starterdeck past bij jouw speelstijl? Lees het hier!

Elke speler heeft een Disney Lorcana deck van minstens 60 kaarten nodig om te kunnen spelen.

Vind een winkel