Disney Villainous: Bigger and Badder

10+
2 - 3
40 - 60 min
Geen

In Villainous: Bigger and Badder neemt elke speler de controle over een van de drie Disney-personages, elk een schurk in een andere Disney-film: namelijk Syndrome (The Incredibles), Lotso (Toy Story 3) en Madam Mikmak (Zwaard in the Steen). Elke speler heeft zijn eigen schurkendeck, lotdeck, spelersbord en 3D-personage.

Tijdens een beurt verplaatst de actieve speler zijn personage naar een andere locatie op zijn spelersbord, voert een of meer van de acties uit die op dat veld zichtbaar zijn (vaak door kaarten uit zijn hand te spelen) en vult zijn hand vervolgens aan tot vier kaarten. Kaarten zijn bondgenoten, items, effecten en voorwaarden. Je moet je kaarten gebruiken om aan je unieke winvoorwaarde te voldoen.

Een van de acties stelt je in staat om een ​​andere speler te kiezen, twee kaarten te trekken uit het lot van die speler en vervolgens een van deze kaarten op het bord van die speler te spelen, waarbij je twee van de vier actievelden op een van de locaties van die speler beslaat. Het lotdeck bevat helden, items en effecten uit de film van die schurk, en met deze kaarten kunnen spelers die bepaalde schurk dwarszitten.

Villainous: Bigger and Badder kan op zichzelf worden gespeeld en de personages kunnen het ook opnemen tegen die in de andere Disney Villainous-games.

Vind een winkel