Escape Your House: Spy Team

8+
3 - 6
15 - 90 min
Geen
Bordspel

Het ‘SuperStiekeme SpionnenTeam’ (SSST) is een geheime organisatie die de wereld beschermt tegen gevaren. Eén van de belangrijkste eigenschappen van spionnen is dat ze niet opvallen. En wat valt er nou minder op dan een lieve, onschuldige familie of een groepje enthousiaste vrienden? Precies daarom is het SSST op zoek naar jullie! Jullie gaan geen uitdaging uit de weg en hebben net als vele anderen besloten je aan te melden als kandidaten.

Deze week lag er een brief op de deurmat waarin stond dat jullie, samen met 9 andere teams, zijn geselecteerd om mee te doen aan de spionnenaudities! In de brief zat ook een soort timer met daarop de mededeling dat jullie dit apparaatje altijd bij je moeten hebben.

Toen jullie vandaag thuiskwamen na een uitstapje naar de dierentuin, viel de voordeur achter jullie in het slot en klonk er opeens vanuit de timer een mannenstem: ‘Gegroet, kandidaten!’

Ik ben meneer Schaduw, de baas van het SSST. Toen jullie niet thuis waren, hebben mijn spionnen jullie huis flink onder handen genomen. We hebben vreemde voorwerpen geplaatst, boodschappen achtergelaten, een aantal deuren op slot gedaan en op jullie ontsnappingsdeur een Super Slot geplaatst.

Het Super Slot is alleen te openen met behulp van de Meestersleutel, die achter één van de gesloten deuren ligt.

Vind de sleutels van de gesloten deuren door de puzzels op te lossen die we in het huis hebben achtergelaten. Maar let op: bij een fout antwoord kunnen jullie zomaar op een valstrik stuiten en verliezen jullie kostbare tijd! Jullie hebben precies 15 minuten de tijd om de ontsnappingsdeur te openen en naar buiten te gaan. Alleen de 3 beste spionnenteams gaan door naar de finale. Succes!

Je wilt net naar je telefoon grijpen als je een notitie ontdekt: “Zoek niet naar me!” Wat is hier aan de hand?! Hectisch begin je naar aanwijzingen te zoeken.

De professor is vermist! Zijn spoor leidt naar een mysterieuze tempel op een afgelegen eiland in de Indische oceaan. Schurken willen de schatten van de tempel stelen. Alleen jij kunt hen stoppen door de mysterieuze tempel te verkennen en alle raadsels op te lossen. Weet jij de professor op tijd te redden?

Vind een winkel