Everdell

10+
1 - 4
40 min.
2021
Bordspel

Onder de Evertree

In de lieflijke vallei Everdell, groeit en bloeit een prachtige beschaving van boswezens. De Evertree neemt je mee door de verschillende seizoenen van het jaar. Het is tijd voor verdere ontwikkeling en jij bent hiervoor aangewezen!

Verzamel bessen, stenen, hars en hout. Deze grondstoffen heb je nodig om je beschaving te laten groeien. Verwelkom de verschillende boswezens en laat je onderdompelen in de magische en wondere wereld van Everdell.

In Everdell kun je op verschillende locaties je arbeiders op het speelbord plaatsen om grondstoffen of kaarten te verzamelen. Deze grondstoffen heb je nodig om boswezens en gebouwen in je stad te kunnen spelen. Je speelt in het spel vier seizoenen; lente, herfst, zomer en de winter. Na het laatste seizoen worden alle verzamelde punten opgeteld. Het spel eindigt wanneer niemand meer acties kan of wil uitvoeren. De speler die de beste stad bouwt en de meeste punten heeft verzameld, wint het spel.

Everdell is een dynamisch bouw- en worker placement spel voor de hele familie. Het spel heeft een hoge herspeelbaarheid waardoor het spel elke keer weer anders verloopt. Bekijk dan ook eens de uitbreidingen Pearlbrook en Spirecrest.

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021

Everdell is één van de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2021, in de categorie Kennerspellen. Kijk hier voor een overzicht van alle prijzen en winnende spellen van dit jaar.

Logo Speelgoed van het Jaar
Vind een winkel