Everdell

10+
1 - 4
40 min.
2023 Utrecht
2022 Utrecht
2021
Strategisch spel
Bordspel

Onder de Evertree

In de lieflijke vallei Everdell, onder de Evertree, groeit en bloeit een prachtige beschaving van boswezens. De Evertree neemt je mee door de verschillende seizoenen van het jaar. Het is tijd voor verdere ontwikkeling en jij bent hiervoor aangewezen!

Verzamel bessen, stenen, hars en hout. Deze grondstoffen heb je nodig om je beschaving te laten groeien. Verwelkom de verschillende boswezens en laat je onderdompelen in de magische en wondere wereld van Everdell.

In Everdell kun je op verschillende locaties je arbeiders op het speelbord plaatsen om grondstoffen of kaarten te verzamelen. Deze grondstoffen heb je nodig om boswezens en gebouwen in je stad te kunnen spelen. Je speelt in het spel vier seizoenen; lente, herfst, zomer en de winter. Na het laatste seizoen worden alle verzamelde punten opgeteld. Het spel eindigt wanneer niemand meer acties kan of wil uitvoeren. De speler die de beste stad bouwt en de meeste punten heeft verzameld, wint het spel.

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021

Everdell is één van de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2021, in de categorie Kennerspellen. Kijk hier voor een overzicht van alle prijzen en winnende spellen van dit jaar.

Logo Speelgoed van het Jaar

Kijk voor een uitgebreide review op Spellenwijs.nl en lees de tips waarmee je je vrienden telkens weer verslaat!

Vind een winkel