Footballastic

8+
1 - 5
40 min.
2022 Utrecht
Friend groups Whole family
Outdoor game

3 op de 10 kinderen speelt maar 1x per week buiten. Veel te weinig….. Vroeger was ik bijna elke avond op het trapveldje te vinden in de buurt. Met vrienden voetballen, buskruid, hoogtienen je kent het wel. Aldus Robin de bedenker van Footballastic. Footballastic heeft als doel meer kinderen/jongeren in beweging te brengen.

Footballastic is het actieve kaartspel.

Footballastic een uniek en sportief kaartspel! Gezelligheid en lol staan centraal. Een potje voetbal met een unieke twist. Samen met vrienden de competitie aan gaan. De ambitie hebben om hun conditie en techniek te verbeteren. Ook kun jij de strijd aan gaan en ontdek wie de beste is. Maar iedereen kan winnen tot op het laatste moment.

Pak kaarten en voer opdrachten uit. Speel het solo, multiplayer of in team verband. Voltooi opdrachten en krijg punten. Ga jij je tegenstander dwars zitten en pak punten afpakken? Bepaal jouw niveau: makkelijk, gemiddeld of moeilijk. Speel dit spel met 1-5 spelers. Dit kaartspel duurt ongeveer 40 minuten.

Footballastic is voor: de panna koning, de kelderklasse, de bal tovenaars, dat groepje vrienden bij het trapveldje, het zaalvoetbal team, voetbalvrouwen, kooivoetballers, keepers, de selectie van je lokale club, de puntenpakkers, de straatschoffies, die oom die denkt nog te kunnen voetballen, de kampioenen en de parkhangers. Football is Fantastic.

Vind een winkel