Happy Salmon

6+
3 - 8
2 min.
2023 Utrecht
2023 Gent
Partyspel
Kaartspel

Een spel van 90 seconden dat je uren zal spelen

Happy Salmon is een partyspel dat de grenzen van plezier en absurditeit verlegt. Het is een spel dat je binnen enkele seconden onderdompelt in een wereld van hectische acties en onvergetelijke momenten.

Zodra het startsein in Happy Salmon wordt gegeven, barst de krankzinnigheid los. Spelers springen, draaien, klappen in hun handen en wisselen van plaats als bezetenen. Je zult mensen in alle hoeken van de kamer zien bewegen, hun armen wild zwaaiend als enthousiaste zalmen die door de stroming dansen. Het is een hilarisch spektakel dat onmiddellijk een aanstekelijke lach op ieders gezicht tovert.

Van het geven van een high five, het wisselen van plaats tot elkaar een boks geven en samen de Happy Salmon move uitvoeren. De acties zijn gek, verrassend en hilarisch. Happy Salmon is een spel dat je uitdaagt om je reflexen en communicatievaardigheden te testen terwijl je je onderdompelt in een zee van vreugde en vrolijkheid.

Het beste aan Happy Salmon is de interactie tussen spelers. Je moet snel zijn, maar ook goed opletten en communiceren met je medespelers. Je zult met je vrienden moeten schreeuwen, gebaren maken en samenwerken om de juiste match te vinden. Het is een geweldige manier om de banden te versterken en plezier te hebben met mensen van alle leeftijden.

Happy Salmon is perfect voor feestjes, familiebijeenkomsten of gewoon een gezellige avond met vrienden. Het is een spel dat de sfeer naar een hoger niveau tilt en de ruimte vult met positieve energie. Het partyspel is een eenvoudig en grappig partyspel wat je leert in seconden, maar urenlang blijft spelen. Iedereen kan en wil meedoen!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de speelse wereld van Happy Salmon en laat je meeslepen door het enthousiasme en de pret. Dit partyspel zal je zeker laten lachen, gieren en brullen terwijl je de meest absurde en komische acties uitvoert. Het is tijd om die zalmen in de lucht te gooien en een feestje te bouwen dat je nooit zult vergeten!

Vind een winkel