Het Magisch Kerstspel

5+
3+
60 min.
2022 Utrecht
Partyspel
Bordspel

Warme chocomelk, knetterende haarden, schitterende kerstbomen, cadeautjes en gezelligheid…

Wanneer het einde van het jaar in zicht is, staan de feestdagen weer voor de deur. Het gevoel van genieten en gezelligheid komt steeds meer op en om het gevoel van samenzijn te versterken toveren we de spellen weer op tafel. We spenderen deze dagen het liefst met onze dierbaren en genieten we van de mooie tijden die we samen hebben.

Krijg je ook al weer zin in de feestdagen als je dit zo leest?

Roep snel iedereen bij elkaar voor een nieuw Kerstavontuur! Het Magisch Kerstspel is een spel vol met magie, onverwachte wendingen en grappige uitdagingen. En dit alles gekleurd in de winterse sfeer van kerst! 

Het Magisch Kerstspel is het enige spel dat gespeeld wordt met échte cadeaus en zit vol humor en uitdaging. Help de kerstman door de verloren cadeaus in het donkere woud terug te vinden. Ga de strijd aan en verzamel zoveel mogelijk cadeaus. Maar reken jezelf niet te snel rijk! Door het hele Woud vind je gevaren, hier leven kwaadaardige wezens die jouw cadeaus van je af kunnen nemen! En zijn jouw medespelers eigenlijk wel te vertrouwen? Het spel is pas beslist wanneer de eerste speler de finish heeft behaald.

Echte cadeaus!

Je speelt Het Magisch Kerstspel het allerleukste met echte cadeaus! Iedere speler brengt 5 ingepakte cadeaus mee
óf de kerstman verzorgt deze voor iedere speler. De cadeaus hebben geen naamlabel of specifieke ontvanger.

Geen cadeaus

Dat is natuurlijk ook mogelijk! Gedurende het spelen van het magisch kerstspel zal je op vakjes terecht komen waarbij je een cadeautje kan winnen of verliezen. Uiteraard kan het spel ook zonder cadeautjes gespeeld worden en net zo leuk blijven! Ik heb op de website een aantal leuke speltips op een rijtje gezet.

Vind een winkel