Investigation Files: Moord in Berlijn

Los de moordzaak op

14+
1+
180+ min.
Geen

Ben jij als detective goed genoeg voor deze klus en kan jij de moord oplossen?

Na ‘Investigation Files, Moord in Parijs’, verplaatst de crime scene voor dit spel zich naar de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. Neem als speler de rol van rechercheur aan en los de moord op. Pluis alle aanwijzingen door en zoek de connecties.

Het spelen van dit spel zorgt ervoor dat het voelt alsof jullie een team van echte rechercheurs zijn; je wordt volledig meegenomen in deze rol. Jullie hebben de taak om uit meerdere mogelijke verdachten de echte dader aan te wijzen. Wie heeft de moord gepleegd? Laat je meenemen in het verhaal en zet je speurneus op, want deze zaak is niet zomaar opgelost.

INVESTIGATION FILES BERLIJN

Investigation Files is in Berlijn aangekomen! Het internationale detectivebureau the League werd ingeschakeld vanwege de dood van Laura Werner. Laura, onlangs benoemd als eerste celliste, werd vlak voor de openingsavond van het kerstconcert van het orkest vermoord. Haar dood is als moord aangemerkt en geruchten doen de ronde dat de moordenaar bij het orkest werkt. Met bijna 80 musici in het ensemble zal het niet gemakkelijk zijn om de waarheid te achterhalen.

  • Ontdek verborgen aanwijzingen en leg verbanden tussen alibi’s
  • Lees politieverhoren door
  • Test je onderzoeksvaardigheden door bewijsmateriaal te beoordelen
  • Ontgrendel nieuwe fases met je scherpe speurwerk

Vind een winkel