Jungle Tribe

8+
2
20 - 40 min
2021
Friend groups Whole family
Strategy game
Card game Dice game

Jungle Tribe is een snel familiespel!

De eerste reacties bewijzen dat Jungle Tribe, door het relatief simpele spelverloop, geschikt is voor jong en oud. Genoeg diepgang en tactische mogelijkheden als filler game voor de ervaren spellenspelers en uitermate geschikt als instapspel voor beginnende spellenspelers.


Het Verhaal
Het opperhoofd van de jungle stam is overleden. De tijd is aangebroken voor jou als jong stamlid om jezelf te bewijzen en te laten zien dat jij de toekomstige leider moet worden. Je moet nog flink leren dus je besluit drie gevaarlijke tochten door de jungle te volbrengen. Je gaat op zoek naar de drie grote leermeesters om te leren van de Wijze Stamoudste, de Sterkste Krijger, en de Jungle Heilige.


Spelverloop
Jungle Tribe wordt gespeeld in twee fases. In fase 1 proberen alle spelers drie tochten te bemachtigen, één tocht naar elke leermeester. In fase 2 worden deze tochten voltooid terwijl spelers zo veel mogelijk ervaringspunten proberen te verzamelen. Zodra de eerste speler alledrie de tochten heeft voltooid, eindigt het spel. De speler met de meeste punten wordt bekroond tot het nieuwe opperhoofd van de Jungle Tribe!

Vind een winkel