Jurassic Park: Danger!

Jurassic Park: Danger! Adventure Strategy Game

10+
2 - 5
50 min.
2021

Hou je vast voor een Jurassic Park avontuur tussen de dino’s!

Jurassic Park: Danger! is een spannend strategiespel, dat zich afspeelt te midden van een ramp op Isla Nublar. Ga het avontuur aan en neem het op tegen de dinosaurussen. Kom jij met genoeg mensen van Isla Nublar af, of winnen de dinosaurussen het deze keer wel? Je komt er snel achtert in Jurassic Park: Danger! het Bordspel.

Let op: het spel is in het Engels, op internet zijn wel Nederlandstalige instructiefilmpjes te vinden.

Wat is het verhaal?
De eerste bezoekers zijn aangekomen in Jurassic Park om de wonderbaarlijke dinosaurussen als eerste te zien. Maar onheil heeft Isla Nublar getroffen – de stroom is uitgevallen en de prehistorische wezens zijn op jacht! Eén speler bestuurt de T. Rex, Dilophosaurus en de Velociraptor en sluipt door de jungle om mensen aan te vallen. De andere spelers werken samen als personages uit de klassieke film en worstelen om Jurassic Park weer online te krijgen en van het eiland te ontsnappen, voordat ze een prooi worden!

Het spel bevat o.a. bekende personages als: DR. Ian Malcolm, DR. Allan Grant, DR. Hammond en DR. Ellie Sattler. Samen nemen zij het op tegen de gevreesde T-Rex, de giftige Dilophosaurus en de slimme en sluwe Velociraptor.

Hoe werkt het spel?
Eén speler bestuurt de T-Rex, Dilophosaurus, en Velociraptor, die door de jungle sluipen om de mensen aan te vallen. De andere spelers besturen een team van menselijke personages, die proberen het park weer online te krijgen en te ontsnappen naar het helikopterplatform voordat het te laat is!

Wanneer een menselijk personage door de dinosauriërs wordt uitgeschakeld, komt die menselijke speler onmiddellijk terug in het spel met een gloednieuw menselijk personage. Als de menselijke spelers een bepaald aantal menselijke karakters in veiligheid kunnen brengen, winnen de mensen. Maar als de dinosaurus-speler drie menselijke personages kan uitschakelen, winnen de dinosauriërs.

Vind een winkel