Kapitein Pepe en de schat der zeven

6+
2 - 6
15 min.
2023 Utrecht
Hele gezin
Strategisch spel
Bordspel

Pak je roeispaan en maak je klaar voor spannende avonturen!

Met het spel Kapitein Pepe, Schat der zeven kunnen kinderen zich wanen in een spannend piratenavontuur! Kapitein Pepe en zijn bemanning zijn op zoek naar de legendarische schat der zeven zeeën en hebben jouw hulp nodig. Durf jij de uitdaging aan?

Het spel bestaat uit een kleurrijk speelbord met verschillende eilanden, waarop de spelers hun piratenpionnen kunnen verplaatsen. Het doel is om als eerste de schat te vinden en terug te keren naar het starteiland. Maar pas op voor de gevaren die op de loer liggen, zoals haaien, stormen en andere piraten!

Om de schat te vinden, moeten de spelers opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen. Deze opdrachten zijn speciaal ontworpen om de cognitieve vaardigheden en het probleemoplossend vermogen van kinderen te stimuleren. Daarnaast zorgt het spel voor veel speelplezier en spanning.

Kapitein Pepe, Schat der zeven is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers. Het spel bevat ook een handige spelregelboekje, zodat je direct aan de slag kunt. Ga jij de uitdaging aan en vind jij als eerste de schat der zeven zeeën?

Vind een winkel