Kingdoms Rise & Fall: Dorian

14+
3 - 6
60+ min.
2024 Utrecht
2023 Utrecht
2022 Utrecht
2021
Friend groups
Strategy game
Board game

Kingdoms Rise & Fall: Dorian is een strategische deckbuilder met een herkenbaar fantasy thema.

Verken het koninkrijk van Dorian met je unieke karakter dat zich tijdens het spel ontwikkelt. Bouw een deck op basis van de door jou gewenste speelstijl met Stealth-, Physical- of Magic-kaarten. Start Siege Battles om locaties te veroveren of neem deel aan Field Battles om rivaliserende legers te verslaan.

Tijdens het spel is er veel interactie met medespelers. Onderhandelen, tactische gevechten en misschien is er zelfs verraad? De speler met de meeste Influencer Points (IP) wint uiteindelijk het spel, maar dit laat zich tijdens het spel vaak maar moeilijk voorspellen.

De duur van het spel kan worden ingesteld door vooraf het aantal speelronden te bepalen (Kingdom Event-kaarten) en door het einddoel in te stellen. Dit betekent dat je een kort spel van 1,5 uur kunt spelen of als je er klaar voor bent, zelfs 6 uur of langer! Dorian is alleen verkrijgbaar in het Engels.

Deluxe Edition

De deluxe editie van Kingdoms Rise & Fall – Dorian heeft naast de uitbreidingsset Return of Zargeth, zeven miniaturen. Alle hoofdkarakters zijn als miniatuur uitgevoerd inclusief het karakter uit de uitbreiding Return of Zargeth. De miniaturen worden onbeschilderd geleverd en zijn ongeveer 34mm hoog.

Vind een winkel