LudiBasis

12+
2 - 6
30 - 90 min
2022 Utrecht

LudiBasis is de spelbasis waarmee meerdere spellen met hetzelfde spelmateriaal kunnen worden gespeeld. LudiBasis gaat op het spellenspektakel voor het eerst aan het grote publiek worden getoond.

Met LudiBasis kunnen momenteel de volgende spellen worden gespeeld:

LudiBasis: Pollution Fighters

Dit is een coöperatief spel waarbij de spelers samen moeten werken om de vervuiling, die door fabrieken wordt geproduceerd, op te ruimen.

LudiBasis: Schools

In dit spel probeert elke speler om zijn school vissen zo groot mogelijk te krijgen. Diegene die als eerste zijn laatste speelstuk op het bord weet te krijgen wint.

LudiBasis: Tanks, Man

In “LB: Tanks, Man” rijden de speler met tanks over het speelbord. Het speelbord bestaat uit vrije velden waar tanks overheen kunnen rijden en muren die het schootsveld belemmeren.

LudiBasis: Black & White

In dit spel proberen de spelers zoveel mogelijk tegels in één kleur te verzamelen en zo weinig mogelijk in de andere. De speler kan echter niet altijd zelf kiezen welke kleur hij gaat pakken.

Meerdere spellen zijn in voorbereiding.

LudiBasis wordt met de hand gemaakt door Confictor. Confictor is opgericht om zelf ontworpen handgemaakte spellen en andere handgemaakte objecten te vervaardigen. Met LudiBasis wil Confictor een mooie degelijke spelbasis neerzetten waar vele mensen lang plezier van zullen hebben.

Ben je benieuwd hoe LudiBasis eruit ziet of wil je een spelletje proberen of gewoon met de auteur praten, kom dan naar het Auteursplein op het Spellenspektakel!

Vind een winkel