Mandala Stones

10+
2 - 4
30 min.
2021
Friend groups Whole family
Strategy game
Board game

Mandala Stones is een strategisch en abstract bordspel.

Verzamel kleurrijke stenen door de stenen zo tactisch mogelijk op het bord te plaatsen. Scoor punten en creëer met elkaar een betoverende mandala. Als de mandala klaar is zullen de punten worden geteld en wint de speler met de meeste overwinningspunten. De spelers beïnvloeden de mandala, elk op hun eigen manier, waardoor er tijdens elk spel een prachtig kunstwerk wordt gemaakt.

Denk vooral goed na welke stappen je gaat zetten in het spel. Welke van de twee soorten kunstenaars kies je om de stenen te verzamelen? En in welke volgorde kies je de stenen, want ook dit heeft invloed op je score.

Zelfs als je een stenenstapel op je spelersbord plaatst, moet je altijd een paar zetten vooruit denken. Welke stenen worden vrijgemaakt door te scoren? Wil ik al mijn torenvakken opvullen en niet meer stenen kunnen verzamelen totdat er één of meer torens leeg zijn? Genoeg tactieken om over na te denken waardoor elk spel weer anders kan worden gespeeld. Mandala Stones blijft daardoor elke keer een uitdaging!

Vind een winkel