MARVEL Battle Cubes

5+
1+
20 min.
2022 Utrecht
Children Whole family
Party game
Miniature game

Speluitleg

Versla de Battle Cube van je tegenstander door de ultieme steen-papier-schaar-uitdaging aan te gaan! De speler kiest steen, papier of schaar op zijn Battle Cube en verbergt zijn keuze door deze af te dekken met het masker van zijn superheld. Dit masker kan bijvoorbeeld Spider-Man zijn, of Iron Man! Denk goed na… en vouw na je keuze je Battle Cube binnenstebuiten om hem in aanvalspositie te zetten. Lanceer nu de Battle Cubes om te zien wie de winnaar van de battle zal zijn… de verliezer wordt gevangen genomen door de Battle Cube van de winnaar!

Verzamel ze allemaal!

De Battle Cubes zijn beschikbaar in de super coole stijlen MARVEL© Spiderman en MARVEL© Avengers! In totaal zijn er 18 superhelden en -schurken te verzamelen. Verzamel ze allemaal! Naast de Battle Cubes ontvang je bij elke Battle Set zes puzzelstukjes. Er zijn in totaal 48 puzzelstukjes om te verzamelen. Hiermee kun je een mooie MARVEL-puzzel maken! Tip: Ruil dubbele puzzelstukjes met je vrienden. Battle Cubes app
Download de Battle Cubes app en ontgrendel met de bijgeleverde unieke code je Battle Cube in de app! Train je Battle Cube en daag je vrienden uit voor de ultieme battle! De Battle Cubes app is beschikbaar om te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

Fun fact

De Battle Cubes zijn in 2021 verkozen tot winnaar in de categorie ‘’6 & 7 jaar’’ in de Nederlandse Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Vind een winkel