MicroMacro: Crime City

10+
1 - 4
15 min.
2021
Hele gezin
Bordspel

In deze stad worden op elke hoek van de straat misdaden begaan…

Dodelijke geheimen, stiekeme overvallen en koelbloedige moorden maken deel uit van het dagelijkse leven. De lokale politie kan het niet meer aan en heeft jullie hulp ingeschakeld!

MicroMacro: Crime City is een coöperatief detectivespel. Samen lossen jullie listige misdaden op, onderzoeken jullie motieven en gaan jullie op zoek naar bewijsmateriaal om de daders te kunnen veroordelen. Een scherpe blik is minstens even belangrijk als logisch redeneren. Dit is het echte speurwerk!

Er zijn verschillende scenes terug te vinden op de kaart, waarbij je telkens iets meer teruggaat naar de oorzaken. De misdaden hebben verschillende moeilijkheidsniveaus en zo word je stap voor stap een steeds betere detective! In MicroMacro: Crime City werk je nauw samen met de andere spelers en zo ontdek je alle geheimen van deze bizarre stad.

Heb je alle 16 misdaden opgelost? Dan kun je in de nieuwste MicroMacro: Crime City – Fullhouse aan de slag om weer 16 nieuwe misdaden op te lossen.

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021

MicroMacro: Crime City is één van de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2021, in de categorie Familiespellen. Kijk hier voor een overzicht van alle prijzen en winnende spellen van dit jaar.

Logo Speelgoed van het Jaar
Vind een winkel