Name 5

12+
2+
202+ min.
2022 Utrecht
2022 Gent
Partyspel

Kan jij er 5 noemen?

Kun jij vijf grote meren in 30 seconden noemen? En kun je vijf dingen noemen die je beter niet tegen je baas moet zeggen?

Dat zijn vragen waar je snel achter moet komen tijdens het bordspel Name 5. Het benoemen van vijf antwoorden klinkt misschien eenvoudig, maar door de tijdsdruk kom je onder druk te staan en dat maakt het spel nog spannender en uitdagender. Name 5 is een geschikt spel voor gezinnen en vriendengroepen die samen in teams kunnen spelen voor eindeloos plezier!

Name 5 – Bordspel

Name 5 is een kennisspel van een breed scala aan onderwerpen – sommige erg specifiek en anderen iets algemener, op deze manier is er voor ieder wat wils. Name 5 is uitdagend en je moet kunnen presteren onder druk. Binnen 30 seconden moet je proberen vijf antwoorden te benoemen en met deze tijdsdruk kan het soms best lastig zijn om de kaartjes te voltooien. Het doel van het bordspel Name 5 is om vijf antwoorden binnen een bepaalde categorie te benoemen en bereik als eerste de binnenste cirkel om kans te maken op de winst.

Vind een winkel