Paris

12+
2 - 4
90 min.
2022 Utrecht
2022 Gent
Hele gezin
Strategisch spel
Bordspel

Paris is een typisch middelzwaar Kramer en Kiesling Eurostyle-spel met eenvoudige gameplay, korte spelersbeurten en een ingenieus puntensalatiemechanisme. Punten scoor je vooral door de juiste gebouwen te bemachtigen en de juiste bonuskaarten te verzamelen.

Verken Parijs in de 19e eeuw. Ontdek de beroemde architectuur en verkrijg de meest vooraanstaande gebouwen in de juiste wijken om de overwinning te behalen.

In Parijs kruip je in de huid van rijke vastgoedinvesteerders in het Parijs van de jaren 1900. Parijs staat op het hoogtepunt van zijn transformatie tot een van de mooiste steden ter wereld. Na met succes de Wereldtentoonstelling te hebben georganiseerd in 1889, met als hoogtepunt de bouw van de Eiffeltoren en de viering van de honderdste verjaardag van de bestorming van de Bastille, beleeft Parijs een periode die bekend staat als “la Belle Époque”. De architectuur van Parijs die tijdens deze periode werd gecreëerd, varieerde van de Beaux-Arts, neo-Byzantijns en neogotisch tot Art Nouveau en Art Deco. Het is jouw taak om enkele van deze prachtige Parijse gebouwen te kopen om winst te maken en te investeren in de ontwikkeling en het onderhoud van enkele van de meest iconische gebouwen en monumenten van Parijs.

Vind een winkel